روز شیراز و اهمیت گردشگری مذهبی در شیراز
شیراز، شهر شعر و ادب، همچنین میزبان گنجینهای از میراث دینی و معنوی است که در دل خود نهفته دارد. این شهر، که به خاطر باغهای بینظیر، ادبیات غنی و معماری باشکوهش شناخته شده است، در روز شیراز به عنوان یک مرکز مهم گردشگری زیارت و مذهبی، جایگاه ویژهای پیدا میکند.
روز بزرگداشت شیخ بهایی و روز معماری: تجلیل از میراث معماری ایرانی اسلامی
روز بزرگداشت شیخ بهایی، که با روز معماری نیز همزمان است، فرصتی است برای تأمل در میراث غنی معماری ایرانی اسلامی که تا به امروز همچنان درخشان و الهامبخش است.
اپیزود 48: مساجد قم
نیایشگاه، مسجد، کلیسا،کنیسه و آتشکده و معبد از مراکز عبادی در دوره های تاریخی و دینی بوده اند.در استان قم با توجه به سابقه پرستش و عبادت که آثار آن از تپه های باستانی یافت شده، تا به امروز مساجد زیادی در این شهر و استان وجود دارد. در این اپیزود درباره مساجدی مانند؛ مسجد مقدس جمکران، امام حسن عسکری، مسجد جامع، مسجد اعظم، مسجد بالاسر و.. حرف میزنیم.
اپیزود 45: قلعه های قم
قم به واسطه موقعیت سوق الجیشی که داشته از وجود قلعهها بهره مند بوده است. در این اپیزود به روستا قعله دولت آباد جایی که هنوز در آن حیات جریان دارد، می پردازیم.
شب استاد حسن معمارباشی قمی
شب استاد حسن معمارباشی قمی، معمار تیمچه فرش قم، به همت کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان قم جمعه اول دی ما ه در سالن همایش اتاق بازرگانی برگزار شد.
اپیزود 42: میل های تاریخی قم
در این پادکست به معرفی میل های تاریخی قم می پردازیم. از بناهایی که در طی مسیرها از گذشته تا اکنون بسیار کارآمد و مشکل گشا بوده میل های راهنما بوده اند که شاید امروزه نقش میل ها را دنیای دیجیتال و اپلیکیشن های سفر بازی می کنند اما در قدیم از سازه های کمکی سفر محسوب می شدند.
اپیزود 41: مدرسه های تاریخی قم
در این پادکست به معرفی مدرسه های تاریخی قم می پردازیم. در راستای جایگاه ویژه شهری و تمدنی قم، وجود مدرسه های خاص مثل مدرسه فیضیه، مدرسه دارالشفا، مدرسه جهانگیرخان، مدرسه رضویه، مدرسه خان، مدرسه حاجی،مدرسه مومنیه، مدرسه حجتیه و همچنین مدرسه حکیم نظامی سابق از امتیازات این شهر محسوب میشوند.
اپیزود40: دبیرستان حکیم نظامی قم دارالفنون دوم ایران
این پادکست به مناسبت ساخت موزه اسناد در این مدرسه می باشد که نشان از دلسوزی و دغدغه مندی علاقمندان فرهنگ این مرز و بوم است، تهیه شده است. این مدرسه به دارالفنون دوم ایران مشهور است. و آدرس آن واقع در قم، خیابان معلم میدان روح الله می باشد.
بازدید از مادر کاروانسراهای ایران
موسسه آوای فطرت به مناسبت ثبت جهانی کاروانسرای دیر گچین، برنامه بازدید از مادر کاروانسراهای ایران را چهارشنبه 10 آبان برگزار کرد.
ویدیو: تور آشنایی با مسیرهای گردشگری اصفهان
برنامه آموزشی راهنمایان گردشگری از سوی موسسه آموزشی آوای فطرت سه شنبه ۲۵ مهرماه با بازدید از مسیرهای گردشگری شهر تاریخی اصفهان برگزار شد.
گزارش تصویری: تور آشنایی با مسیرهای گردشگری اصفهان
برنامه آموزشی راهنمایان گردشگری از سوی موسسه آموزشی آوای فطرت سه شنبه ۲۵ مهرماه با بازدید از مسیرهای گردشگری شهر تاریخی اصفهان برگزار شد.
برنامه آموزش تور لیدر در مسیر گردشگری اصفهان
برنامه آموزشی راهنمایان گردشگری از سوی موسسه آموزشی آوای فطرت سه شنبه ۲۵ مهرماه با بازدید از مسیرهای گردشگری شهر تاریخی اصفهان برگزار شد.
ویدیو: تور علمی ـ آموزشی کاشان
تور علمی ـ آموزشی کاشان 31 خردادماه 1402 ویژه فراگیران دوره راهنمایان گردشگری موسسه آوای فطرت، با حضور استاد محمد آقازاده برگزار شد.
اپیزود سی ام: شنیدنی های مراحل ساخت حرم حضرت معصومه (س) - بخش دوم
این قسمت درباره معرفی حرم مطهر حضرت معصومه در زمان قاجار است و مطالبش از کتاب « آشنایی با تاریخچه معماری حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه با اشاره بر رمز و رازهای گنبد مطهر» اثر دکتر محمد آقازاده و «قم نگینی در دل کویر» اثر آقای حسین صادقی انتخاب شده است.
اپیزود بیست و نهم: شنیدنی های مراحل ساخت حرم حضرت معصومه (س) - بخش اول
این قسمت درباره معرفی حرم مطهر حضرت معصومه است و مطالبش از کتاب « آشنایی با تاریخچه معماری حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه با اشاره بر رمز و رازهای گنبد مطهر» اثر دکتر محمد آقازاده و «قم نگینی در دل کویر» اثر آقای حسین صادقی انتخاب شده است.
اپیزود بیست و هشتم: کاروانسراهای قم (3)
در این پادکست درباره سایر کاروانسراها مثل پاسنگان، البرز، الله قلی، کوه نمک، صدری و طَلاب صحبت کنیم.
اپیزود بیست و هفتم: کاروانسراهای قم (2)
در اپیزود 27 پادکست آوای فطرت، ادامه کاروانسراهای استان قم رو با هم مرور می کنیم، کاروانسراهایی چون علی آباد، کاروانسرای سنگی علی آباد و صدرآباد.
اپیزود بیست و ششم: کاروانسراهای قم
در این اپیزود به دیگر کاروانسراهای قم می پردازیم. کاروانسراهایی چون کاج محمد آباد، البرز، حوض سلطان، عسگرآباد، کوشک نصرت، کاروانسراهای گلی و آجری دلاک، منظریه، علی آباد، پاسنگان و... مجموعه ای هستند که ما در استان داریم.
اپیزود بیست و سوم: آتشکده های قم
در این پادکست به سراغ آتشکده های قم رفتیم. ما در استان قم سه آتشکده داشتیم و همچنان هم باقیمانده های آنها رو داریم که قابل بازدیده و برای خیلی از دوستان جذاب خواهد بود.
اپیزود بیست و دوم: کاروانسرای دیر گچین قم
این هفته قراره در مورد مادر کاروانسراهای ایران، کاروانسرای دیر گچین قم صحبت کنیم.