کارگاه آشنایی با ادیان ایران باستان
کارگاه ادیان با موضوع آشنایی با ادیان شرقی و زرتشت با تدریس دکتر هادی ولی پور بصورت حضوری و آنلاین از 23 آبان تا 21 آذرماه برگزار میشود.
گزارش تصویری: تور بازدید از کلیسای مارگیورگیس و موزه آرداک مانوکیان
تور یک روزه بازدید از کلیسای مارگیورگیز و موزه آرداک مانوکیان (مردم شناسی ارامنه) تهران با حضور پدر روحانی پنج شنبه 18 مرداد ماه برگزار شد.
چک چک یا پیر سبز مهمترین زیارتگاه زرتشتیان جهان
زیارتگاه چک چک یزد یا پیر سبز مهمترین زیارتگاه زرتشتیان است. هر سال از 24 تا 27 خردادماه، زرتشتیان ایرانی و هندی و سایر کشورها به اینجا می آیند تا خودشان را به مراسم برسانند.
مناظرات امام رضا (ع) با بزرگان ادیان الگوی گردشگری دینی
امام رضا علیه السلام در برخورد با علمای ادیان مختلف، از روش مناظره یا بحث آزاد استفاده می کردند. ایشان چندین شیوه و روش مشخص برای اثبات حقانیت و تبلیغ معارف اسلام به کار میبردند. این روش ها الگویی ارزنده برای فعالیت در عرصه گردشگری ادیان به شمار می رود.
سریال حشاشین فرصتی برای گردشگری فیلم در ایران
اگر پس از تماشای سریال حشاشین، شوق سفر به قلعه الموت و اصفهان و شناخت حسن صباح و خیام نیشابوری و خواجه نظام الملک طوسی، در شما ایجاد شود، شما هم یکی از علاقهمندان به گردشگری فیلم هستید.از اتمام این سریال یک ماه می گذرد و تا تنور داغ است باید نان را چسباند. گاهی نسیم های روح بخشی در صنعت گردشگری وزیدن می گیرد که باید به سرعت خود را در معرض آن قرار داد. در این یادداشت درباره فرصتهایی که سریال و فیلم برای گردشگری ایجاد می کند بحث می کنیم.
منشور همزیستی ادیان در زیارتنامه حضرت معصومه علیها السلام
زیارتنامه حضرت معصومه علیها السلام در قرن هشتم میلادی؛ با سلام بر پیامبران اولوالعزم، نمونه بارز منشور همزیستی ادیان است.
روز شیراز و اهمیت گردشگری مذهبی در شیراز
شیراز، شهر شعر و ادب، همچنین میزبان گنجینهای از میراث دینی و معنوی است که در دل خود نهفته دارد. این شهر، که به خاطر باغهای بینظیر، ادبیات غنی و معماری باشکوهش شناخته شده است، در روز شیراز به عنوان یک مرکز مهم گردشگری زیارت و مذهبی، جایگاه ویژهای پیدا میکند.
روز بزرگداشت شیخ بهایی و روز معماری: تجلیل از میراث معماری ایرانی اسلامی
روز بزرگداشت شیخ بهایی، که با روز معماری نیز همزمان است، فرصتی است برای تأمل در میراث غنی معماری ایرانی اسلامی که تا به امروز همچنان درخشان و الهامبخش است.
ظرفیت فرهنگی تبلیغی توریسم
گردشگری راهی است برای تبلیغ آنچه داریم، چه در حوزه های فرهنگی ـ مذهبی و چه در حوزه اقتصادی و سیاسی و... گردشگر در ایران به شکل مستقیم و بی واسطه در معرض واقعیت ها قرار می گیرد. این اتفاق، در مقابل آن چیزی که ممکن است فقط شنیده باشند، اثری خنثی کننده دارد. یکی از دلایلی که تلاش شده تا گردشگری ما را هدف قرار دهند همین مساله است.
درآمدی بر گردشگری با رویکرد موضوع شناسی
موضوع شناسی فقه گردشگری برای حوزه ها و طلاب و فضلا یکی از مسائل بنیادین در جهت نهادینه سازی مساله نوظهور صنعت توریسم است. با توجه به حضور قابل ملاحظه گردشگر در ایران این موضوع باید به این نهاد مهم دینی شناسانده شود.
همدان پایتخت تمدن و ادیان ایران
همدان مهد تمدن و ادیان ایران زمین است. در بافت قدیمی همدان چندین کلیسا و کنیسه و مسجد و امامزاده و آرامگاه استرومردخای از قدیسان قوم یهود واقع شده و این شهر را به یکی از قطب های گردشگری ادیان تبدیل کرده است.
مسجدی با نام پیغمبر یهود کجاست؟
یکی از عجایب ادیانی ایران و گردشگری ادیان وجود مدفن یکی از پیامبران قوم یهود در پشت محراب مسلمانان در مسجدی در همدان به نام پیغمبر است.
اپیزود 48: مساجد قم
نیایشگاه، مسجد، کلیسا،کنیسه و آتشکده و معبد از مراکز عبادی در دوره های تاریخی و دینی بوده اند.در استان قم با توجه به سابقه پرستش و عبادت که آثار آن از تپه های باستانی یافت شده، تا به امروز مساجد زیادی در این شهر و استان وجود دارد. در این اپیزود درباره مساجدی مانند؛ مسجد مقدس جمکران، امام حسن عسکری، مسجد جامع، مسجد اعظم، مسجد بالاسر و.. حرف میزنیم.
چرا راهنمایان گردشگری باید به سوالات دینی توریست ها آگاه باشند؟
چگونه به سوالات دینی گردشگران پاسخ دهیم؟
چه مقدار از دانستن از آموزه های دینی برای تورلیدر ها نیاز است؟
ضرورت پاسخگویی راهنمایان گردشگری به سوالات دینی و مذهبی توریست ها چیست؟
راهنمایان تور به عنوان سفیران فرهنگی یک کشور می بایست نسبت به کشور خود اطلاعات کامل داشته باشند.
راهنمای تور در پاسخگویی به سوالات دینی، باید کارشناس بی طرف باشد.
موزه آرداک مانوکیان تهران کجاست؟
موزه آرادک مانوکیان تهران، موزه مردم شناسی ارامنه با آثار و لوازم شخصی آرداک مانوکیان و دیگر وسایل مربوط به برگزاری مراسمهای مذهبی، تصاویر و اطلاعات کلیساها و دیرهای ارامنه کشور است.این موزه در خیابان میرزاکوچک خان و چهارراه ادیان واقع شده است.
ویدیو: بازدید از چهارراه ادیان تهران با استاد ساسان
چهارراه ادیان تهران یکی از جذابترین گذرگاههای ایران است. اینجا همزمان می توانید مسجد و کلیسا و کنیسه و آتشکده رو در کنار هم ببینید.از کارگاه های زنده ای است که مناسب راهنمایان گردشگری است تا بیاموزند. ما از این جاذبه گردشگری با حضور افتخاری استاد ابوالقاسم ساسان بازدید کردیم.
اپیزود 37: کوروش در آموزه های اسلامی
در این اپیزود به مناسبت فرارسیدن روز گرامیداشت کوروش به این نکته می پردازیم که آیا او پیامبر بوده است؟ آیا ذوالقرنین در قرآن همان کوروش است؟
اپیزود 36: کوروش در کتاب مقدس
در این اپیزود به جایگاه کوروش در کتاب مقدس خواهیم پرداخت. در کتاب مقدس که از آن به عنوان THE BIBLE یاد میشود کورش تنها غیر یهودی در کتاب مقدس است که لقب مسیحا یا ماشیا به معنای نجات دهنده به او اهدا شده است و در تمامی متون مقدس بدون استثناء مورد احترام قرار گرفتهاست
ویدیو: تور آشنایی با مسیرهای گردشگری اصفهان
برنامه آموزشی راهنمایان گردشگری از سوی موسسه آموزشی آوای فطرت سه شنبه ۲۵ مهرماه با بازدید از مسیرهای گردشگری شهر تاریخی اصفهان برگزار شد.
اپیزود سی ام: شنیدنی های مراحل ساخت حرم حضرت معصومه (س) - بخش دوم
این قسمت درباره معرفی حرم مطهر حضرت معصومه در زمان قاجار است و مطالبش از کتاب « آشنایی با تاریخچه معماری حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه با اشاره بر رمز و رازهای گنبد مطهر» اثر دکتر محمد آقازاده و «قم نگینی در دل کویر» اثر آقای حسین صادقی انتخاب شده است.