جلسه اول کارگاه ادیان ایران باستان با شرکت راهنمایان گردشگری و فراگیران موسسه گردشگری آوای فطرت به صورت حضوری و آنلاین با تدریس دکتر هادی ولی پور، دکترای ادیان ایران باستان، چهارشنبه 23 آبان ماه در قم برگزار شد.
جلسه اول کارگاه ادیان ایران باستان با شرکت راهنمایان گردشگری و فراگیران موسسه گردشگری آوای فطرت به صورت حضوری و آنلاین چهارشنبه 23 آبان ماه در قم برگزار شد.
در این جلسه، دکتر هادی ولی پور، دکترای ادیان ایران باستان، به عنوان مقدمه ادیان شرقی را معرفی کرد و به بررسی و مقایسه ادیان شرقی از منظر علت و نحوه پیدایش، ویژگی ها، آموزه های آنها پرداخت.
در گردشگری یکی از عوامل نزدیک شونده بین مردمان و حال و گذشته بررسی و شناخت ادیان است.
کشور ایران به عنوان مهد ادیان، طیف گستردهای از ادیان مختلف در هزارههای خیلی دور را در خود جای داده است و پیروان ادیان و مذاهب گوناگون با وجود اختلاف در نوع نگرش به هستی و مرام و مسلک، در کمال صلح و صفا در کنار یکدیگر زندگی کردهاند.
همین ویژگی، یکی از جاذبه های برجسته گردشگری است؛ راهنمایان گردشگری می توانند با معرفی کشور ایران به عنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری دینی نقش بهسزایی در رونق این صنعت و معرفی ادیان مختلف به گردشگران خارجی داشته باشند.
راهنمایان گردشگری با شناخت از ادیان و دانستن بیشتر به راحتی میتوانند دعوت گستردهای از مخاطبان و اجراهایی ماهرانهتر داشته باشند.
موسسه گردشگری آوای فطرت بعنوان یک مرکز گفتمان ساز در عرصه گردشگری دینی مبتنی بر رویکرد بین المللی و هنجارهای ملی و دینی، سلسله کارگاههای ادیان را برگزار میکند.
این کارگاه با تدریس دکتر هادی ولی پور، دکترای ادیان ایران باستان، بصورت حضوری و آنلاین از 23 آبان تا 21 آذرماه در قم در حال برگزای است.
در فصل جدید کارگاه ادیان مباحث ذیل در قالب 5 جلسه ارائه خواهد شد:
1. آشنایی با ادیان شرقی و دین زرتشتی؛
2. کتیبههای ایران باستان و انعکاس مفاهیم دینی در آنها؛
3. نگارهها و نمادهای دینی در کتیبهها؛
4. جایگاه فره ایزدی و پادشاهی در فرهنگ ایران باستان؛
5. کتیبههای ساسانی و رویکردهای دینی در آنها.
خاطرنشان می شود، موسسه گردشگری آوای فطرت در سال 1401 سلسله کارگاههای ادیان را در خانه یزدان پناه قم برگزار کرد.
برای اطلاعات بیشتر و نام نویسی در این کارگاه به این لینک مراجعه فرمایید.