اولین دوره توانمندسازی هتلداری در استان قم برگزار شد
اولین دوره توانمندسازی مدیران و کارکنان هتلها و هتلآپارتمانهای استان قم به منظور ارتقای سطح خدمات هتلداری، با همکاری انجمن حرفهای هتلها و هتلآپارتمانهای استان قم و اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان قم از سوی مؤسسه آموزش گردشگری آوای فطرت تیر و مرداد ماه 1343 در هتل خورشید قم برگزار شد.
موسسه گردشگری آوای فطرت اولین دوره توانمندسازی مدیران و پرسنل هتل های قم را به منظور ارتقا سطح خدمات هتلداری در استان قم با همکاری انجمن حرفه ای هتل ها و هتل آپارتمان های قم و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم از 17 تیر تا 22 مردادماه، در قالب چهار کارگاه و هشت جلسه در هتل خورشید قم برگزار شد.
(کارگاه درس صادق فراهانی)
بهروزرسانی دانش و مهارتها، ارتقای کیفیت خدمات، بهبود عملکرد مراکز اقامتی و افزایش رضایت مهمانان از جمله اهداف برگزاری این دوره بود که با حضور اساتید محترم طیبه کوثری، صادق فراهانی، امیرحسین مسعودی با ارائه سرفصل های: کارگاه خانه داری هتلی، کارگاه آداب تشریفات و پذیرایی، کارگاه آداب پذیرش (فرانت آفیس) و کارگاه آداب معاشرت اجرا شد.
سرفصل های دوره
سرفصلهای کارگاه خانهداری هتلی در زمینههای اصول بهداشت و ایمنی، روشهای تمیزکاری استاندارد، مدیریت موجودی و تجهیزات، خدمات مشتری و ارتباطات، نکات مهم در تمیزکاری و نگهداری ویژه، مدیریت زمان و سازماندهی و بازرسی و تضمین کیفیت و مدرس این دوره سرکار خانم طیبه کوثری بود.
سرفصلهای کارگاه آداب تشریفات و پذیرایی در موضوعهای ادب و تشریفات پذیرایی، ارتباطات مؤثر در محیط پذیرایی، مدیریت مهمانان و خدمات پذیرایی، ادب و تشریفات در سِرو و تجهیزات، مدیریت شکایات و حل اختلاف و آداب رفتاری و حرفهای بودن و مدرس دوره مذکور جناب آقای صادق فراهانی بود.
سرفصلهای کارگاه آداب پذیرش (فرانت آفیس) نیز در زمینههای معرفی و اهمیت فرانت آفیس، مهارتهای ارتباطی و خدمات مشتری، فرآیندهای پذیرش و خروج، آداب معاشرت و اتیکت حرفهای، مدیریت استرس و مهارتهای حل مسأله و تجربه مهمان و نوآوری در خدمات و مدرس این دوره نیز جناب آقای صادق فراهانی بود.
همچنین سرفصلهای کارگاه آداب معاشرت درباره اهمیت آداب معاشرت، مهارتهای ارتباطی، پذیرش و استقبال، رفتار حرفهای در مواقع گوناگون، مدیریت شکایات و حل مشکلات، رعایت آداب بینالمللی و تکنیکهای بهبود مستمر و مدرس آن جناب آقای امیرحسین مسعودی بود.
علاقمندان برای توضیحات بیشتر به این لینک مراجعه فرمایند.