مناظرات امام رضا (ع) با بزرگان ادیان الگوی گردشگری دینی
امام رضا علیه السلام در برخورد با علمای ادیان مختلف، از روش مناظره یا بحث آزاد استفاده می کردند. ایشان چندین شیوه و روش مشخص برای اثبات حقانیت و تبلیغ معارف اسلام به کار میبردند. این روش ها الگویی ارزنده برای فعالیت در عرصه گردشگری ادیان به شمار می رود.
سریال حشاشین فرصتی برای گردشگری فیلم در ایران
اگر پس از تماشای سریال حشاشین، شوق سفر به قلعه الموت و اصفهان و شناخت حسن صباح و خیام نیشابوری و خواجه نظام الملک طوسی، در شما ایجاد شود، شما هم یکی از علاقهمندان به گردشگری فیلم هستید.از اتمام این سریال یک ماه می گذرد و تا تنور داغ است باید نان را چسباند. گاهی نسیم های روح بخشی در صنعت گردشگری وزیدن می گیرد که باید به سرعت خود را در معرض آن قرار داد. در این یادداشت درباره فرصتهایی که سریال و فیلم برای گردشگری ایجاد می کند بحث می کنیم.
منشور همزیستی ادیان در زیارتنامه حضرت معصومه علیها السلام
زیارتنامه حضرت معصومه علیها السلام در قرن هشتم میلادی؛ با سلام بر پیامبران اولوالعزم، نمونه بارز منشور همزیستی ادیان است.
روز شیراز و اهمیت گردشگری مذهبی در شیراز
شیراز، شهر شعر و ادب، همچنین میزبان گنجینهای از میراث دینی و معنوی است که در دل خود نهفته دارد. این شهر، که به خاطر باغهای بینظیر، ادبیات غنی و معماری باشکوهش شناخته شده است، در روز شیراز به عنوان یک مرکز مهم گردشگری زیارت و مذهبی، جایگاه ویژهای پیدا میکند.
همدان پایتخت تمدن و ادیان ایران
همدان مهد تمدن و ادیان ایران زمین است. در بافت قدیمی همدان چندین کلیسا و کنیسه و مسجد و امامزاده و آرامگاه استرومردخای از قدیسان قوم یهود واقع شده و این شهر را به یکی از قطب های گردشگری ادیان تبدیل کرده است.
گزارش تصویری / دیدار با کشیش مسیحیان آشوری در کلیسای مارگیورگیز
مؤسسه آوای فطرت و معنویت در راستای برگزاری سلسله کارگاههای تخصصی ادیان و با هدف آشنایی با ادیان ایران، کارگاه آشنایی با کلیسای «مارگیور گیز» کلیسای مرکزی شرق آشوری ایران را دوشنبه سیام آبان برگزار کرد.
دیدار با کشیش مسیحیان آشوری در کلیسای مارگیورگیز
مؤسسه آوای فطرت و معنویت در راستای برگزاری سلسله کارگاههای تخصصی ادیان و با هدف آشنایی با ادیان ایران، کارگاه آشنایی با کلیسای «مارگیور گیز» کلیسای مرکزی شرق آشوری ایران را دوشنبه سیام آبان برگزار کرد.
محدثین مدفون در قم
شهر مقدس قم، به برکت نزول اجلال و مدفن کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (سلام الله علیها) در آن، خاستگاه علما و محدثین بزرگ شیعه در طول تاریخ اسلام خصوصا از قرن دوم تا ششم هجری بوده است.
گزارش تصویری / تشرف جمعی از فعالان فرهنگی اهل سنت به حرم بانوی کرامت
۴۰ نفر از طلاب و فعالان فرهنگی اهل سنت ضمن تشرف به حرم مطهر بانوی کرامت با شخصیت این حضرت و معماری و تاریخ این آستان مقدس آشنا شدند.